ZOEK EEN WONING

Te huur
Appartementen Kerkedijk
3- en 4 kamerwoningen

Algemeen

Het appartementencomplex Kerkedijk bestaat uit 5 gebouwen met ieder 22 appartementen (sociale verhuur en vrije sector) en ligt in een groene, veilige omgeving.

Omgeving & bereikbaarheid

Wonen in Kerkedijk geeft een dorpsgevoel, maar biedt de gemakken van een grote stad. Diverse winkels zijn op loopafstand, er is ruim voldoende parkeergelegenheid (gratis bij de woningen en betaald in het winkelgebied) en de ligging is zeer centraal ten opzichte van de uitvalswegen A15 en A16. Ook zijn er meerdere tram- en buslijnen actief rondom Kerkedijk. Voor specifieke informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar de website van de RET.

Specificaties

De appartementen van Kerkedijk betreffen drie- en vierkamerwoningen in drie verschillende typen. Type A is 70 m2, type B is 58 m2 en type C is 71 m2. De centrale entree is voorzien van de postbussen en een videofooninstallatie. Elk appartement heeft een inpandige berging. De woningen op de begane grond hebben een tuin en de overige woningen een balkon.

Adresgegevens Kerkedijk:

Grienderwaard 85, Rotterdam (IJsselmonde)
4 kamer appartement op de 1e etage
Huurprijs: € 817.50 (kaal)
Servicekosten: € 50.74 per maand

Contact

Wilt u deze woning bezichtigen of heeft u vragen, neem dan contact op met: Frame Verhuur 010-263 24 40 of mail naar: verhuur@framegroep.nl

Voordat wij een bezichtiging plannen ontvangen wij graag; BRP (basis registratie personen met historisch adressen), kopie ID, Inkomensgegevens en een verhuurdersverklaring.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

LEES MEER
Te huur
APPARTEMENTEN VEGELINSSTEYN
Seniorencomplex

Algemeen

De 87 appartementen van Vegelinssteyn zijn bestemd voor senioren en bevinden zich in een gebouw van 4 en 6 verdiepingen. Vegelinssteyn beschikt over een gemeenschappelijke recreatieruimte, een ruimte voor scootmobiels en een afgesloten fietsenstalling. De ruime gemeenschappelijke tuin geeft de woonbeleving een groen karakter.

Omgeving & bereikbaarheid

IJsselmonde staat bekend als de groene voortuin van Rotterdam. In de nabije omgeving van het appartementencomplex zijn dan ook diverse mooie parken te vinden. Voorzieningen om de dagelijkse boodschappen te doen zijn binnen handbereik; evenals het Maasstad ziekenhuis. Daarnaast zijn meerdere tram- en buslijnen actief rondom Vegelinssteyn. Voor specifieke informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar de website van de RET

Specificaties

Alle woningen zijn tweekamerwoningen die zich in twee typen onderscheiden. Woningtype A is 49 m2 en woningtype B is 50 m2. De woningen op de begane grond hebben een tuin en de overige woningen een balkon. Alle woningen beschikken over een eigen berging.

Adresgegevens Vegelinssteyn:

Bredenoord 214, Rotterdam (IJsselmonde), een twee kamer appartement op de derde verdieping van bovengenoemd complex. De woning zit in een binnengang en in de ochtend is er zon op het balkon Huurprijs: € 509,59pm
Servicekosten: € 61,19 pm
Voorschot stookkosten: € 65,00 pm

Contact

Wilt u deze woning bezichtigen of heeft u vragen, neem dan contact op met: Frame Verhuur 010-263 24 40 of mail naar: verhuur@framegroep.nl

Als u interesse in de woning heeft dan ontvang ik graag voordat we een bezichtiging plannen de volgende gegevens;

  • ID inclusief telefoonnummer
  • Basis Registratie Personen ( BRP gegevens op te halen bij de gemeente)
  • Inkomensgegevens laatste drie maanden
  • Verhuurdersverklaring mits er sprake was van een huurwoning.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

LEES MEER