MGallery Hotel
MGallery Hotel Collection

Tegelijkertijd met de start bouw van het luxe appartementencomplex Bay House is ook de bouw van het ‘MGallery Hotel Collection’ hotel aangevangen in het Rotterdam Rijnhaven District. Het vijfsterrenhotel, dat direct tegenover metrostation Rijnhaven zal worden gebouwd, krijgt 200 kamers en een rooftop bar & restaurant met evenementenruimte. Borealis Hotel Group heeft een langjarig huurcontract met Frame gesloten voor de exploitatie van het hotel.

MGallery (een luxury brand van Accor Group) beschrijft haar hotels als een wereldwijde collectie van luxe boetiekhotels, bestemd voor liefhebbers van het leven, literatuur en cultuur. Elk MGallery hotel is als een poort naar een andere wereld of nu naar een vervlogen tijdperk, een verscholen oase van rust of een spectaculair natuurlandschap. De collectie bestaat uit historische luxehotels – waar vele historische figuren of iconische dichters en auteurs te gast zijn geweest – en uit unieke moderne designhotels in wereldsteden.

FACTS & FIGURES

LEES MEER
BAY HOUSE & THE BOX
Bay House - Concierge Residential Living

Wonen en leven in luxe, zoals we dat in Nederland nauwelijks kennen. Omgeven door high-end faciliteiten, topdesign en grenzeloze voorzieningen. Dat kan in het Rotterdam Rijnhaven District. In Bay House krijgt het comfort van het leven een extra dimensie door de ongekende Concierge Residential Living services. Bay House bewoners en bezoekers worden ontvangen door de conciërge, die tevens waakt over de veiligheid en ervoor zorgt dat het beheer en onderhoud van het complex tot in de puntjes geregeld zijn. Bewoners kunnen ook voor extra services bij hem terecht, die zij kunnen bestellen via een handige service app.

THE BOX

The Box vormt het extravagante middelpunt van Bay House en is met een oppervlak van circa 1.000 vierkante meter en imposante verdiepingshoogte tot wel 12 meter het grootste en meest spectaculaire penthouse van Rotterdam en omstreken. The Box is volledig naar eigen wens in te delen. The Box is voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Exclusiviteit in grootte, in hoogte, in design en in originaliteit. Van The Box bestaat er maar één in de wereld, unieker wordt het niet. Wonen in The Box, is wonen in ‘the heart of glass’ van Bay House.

FACTS & FIGURES

LEES MEER
ROTTERDAM RIJNHAVEN DISTRICT
Rotterdam Rijnhaven District

Pal tegenover de populaire Wilhelminapier wordt het bruisende Rotterdam Rijnhaven District ontwikkeld: een fraaie uitbreiding van de binnenstad met internationale allure waar een luxueus aanbod van nieuwe woningen (waaronder Bay House), winkels, hotels (o.a. MGallery Hotel Collection) en restaurants aan de stad wordt toegevoegd.

FASHION, DESIGN & ART

In het Rotterdam Rijnhaven District wordt een heus ‘design avenue’ gerealiseerd. Een aantrekkelijke, creatieve wijk met een winkelgebied dat volledig is toegespitst op internationale fashion, design, kunst en architectuur. Het monumentale koffiepakhuis Santos wordt in ere hersteld en krijgt een winkelbestemming; het Duitse designwarenhuis Stilwerk zal zich hierin vestigen.

Het gevarieerde aanbod van fashion & design zal voor veel mensen van binnen en buiten Rotterdam reden zijn om het Rotterdam Rijnhaven District te bezoeken. Premium brandstores worden afgewisseld met de nieuwe Jumbo foodmarkt, een broodjeszaak, keurslager, espressobar, banketbakker, bloemenwinkel en delicatessenshops.

Aan de Rijnhavenkade wordt een hoogwaardig horeca aanbod gecreëerd met diverse terrassen, groen en afwisselende bestrating. De unieke mix van cultuur, design en creativiteit zal worden versterkt door kunstgalerijen en musea.

FACTS & FIGURES

LEES MEER
OUDE WAL HOOGVLIET
Nieuwbouw op Oude Wal in Rotterdam Hoogvliet

Op de locatie Oude Wal in Rotterdam Hoogvliet werkt Frame Vastgoed voor eigen portefeuille aan een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling met een divers programma. Frame investeert in de nieuwbouw van circa 50 ruime huurappartementen met in de plint buurtvoorzieningen in de vorm van verschillende soorten winkelruimten. Een ondergrondse stallingsgarage waar bewoners kunnen parkeren behoort tevens tot het programma.

De te ontwikkelen nieuwbouw, naar het ontwerp van architect Jeroen Hoorn, is van een duurzame en hoogwaardige kwaliteit. De beoogde winkels sluiten aan op de economische behoefte van de wijk (Nieuw Engeland), zijn kleinschalig en corresponderen met de bestaande winkels. De huurappartementen zijn gericht op de woonwensen van Hoogvliet en zijn door de ruime omvang toekomstbestendig en duurzaam aanpasbaar. Frame heeft reeds een langjarig huurcontract met een huurder afgesloten.

Jeroen Hoorn heeft een mooi alzijdig bouwblok, bestaande uit een plint met op de hoek een terugspringend torentje, ontworpen. De gedachte is dat de gevels worden opgetrokken uit gemetselde kaders in baksteen en in soortgelijke kleur als de omliggende gebouwen. Hiermee ontstaat een vanzelfsprekende aansluiting met de omgeving. De gevel maakt de architectuur minder gesloten. De plint krijgt dezelfde lengte als de oude bebouwing en reflecteert daarmee exact de lengte van het blok ertegenover. Bijgaande impressie laat het effect van het gebouw in zijn omgeving zien.

Facts & Figures

LEES MEER
PORSCHE CENTRUM ROTTERDAM
Nieuwe vestiging Porsche Centrum Rotterdam

Direct aan de A20 in de Rotterdamse Spaanse Polder (Schuttevaerweg) ontwikkelt Frame Vastgoed een nieuwe spectaculaire vestiging van Porsche Centrum Rotterdam. Frame heeft hiertoe een langjarige huurovereenkomst met Pon Luxury Cars getekend. De nieuwe vestiging wordt gecombineerd met exclusieve showrooms voor twee andere luxe automerken van Pon Luxury Cars, betreffende Bentley en Lamborghini.

Prominente zichtlocatie

Het eerder door Frame aangekochte jaren-80-gebouw bevindt zich op een prominente zichtlocatie aan de A20; een plek waarlangs wekelijks zo’n 700.000 voertuigen passeren. Het vernieuwde pand wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd. Daarmee zal Porsche Centrum Rotterdam de huidige locatie aan de Autostrada verlaten.

Facts & Figures

LEES MEER
De Societeit
Ons kantoor

In het nabij Rotterdam gelegen Brielle prijkt het elegante hoofdkantoor van Frame Vastgoed. Het rijksmonument – dat de naam De Sociëteit draagt – stamt uit 1520 en deed van 1838 tot 2002 dienst als het kantongerecht van Brielle, waarna het tot 2013 diende als een van de zittingsplaatsen van de sector kanton van de rechtbank Rotterdam.

Transformatie

Aan de transformatie van De Sociëteit is een intensieve restauratie en renovatie voorafgegaan. Met specialistisch bouwkundig vakmanschap en door het uitvoeren van gedetailleerd bouwhistorisch onderzoek, heeft Frame Vastgoed dit rijksmonument een hoogwaardige herbestemming gegeven. De authentieke elementen waarover een eeuwenoud gebouw als dit beschikt, hebben wij zo veel mogelijk in stand gelaten en hersteld.

Wie nu binnenstapt in ons kantoor, ervaart de perfecte balans tussen gewaarborgde authenticiteit en hedendaagse luxe. Als specialist in renovaties en restauraties, fungeert De Sociëteit dan ook als representatief visitekaartje voor ons bedrijf.

Facts & Figures

LEES MEER
Het Slaakhuys
Hotel The Slaak Rotterdam

Aan de rand van Kralingen en met de bruisende binnenstad van Rotterdam om de hoek is het welbekende Slaakhuys herrezen. Sinds de voltooide wederopbouw – naar het ontwerp van architect Jo Vegter – in 1955 heeft het Slaakhuys vele functies gekend. Van redactie en drukkerij voor een landelijk dagblad tot snookercentrum en atelierruimte voor kunstenaars.

The Slaak Rotterdam & Didot34

Na jaren van leegstand en verwaarlozing, heeft Frame Vastgoed het Slaakhuys haar glans teruggegeven in de vorm van een boutiquehotel in jaren ’50 stijl met 74 hotelkamers: The Slaak Rotterdam. Dit hotel valt onder het Tribute Portfolio label van Marriott Hotels en staat garant voor een fenomenaal serviceniveau en topkwaliteit.

Ook voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner bent u bij The Slaak Rotterdam aan het juiste adres. Restaurant & Bar Didot34 serveert hier de hele dag internationale gerechten en aan de sfeervolle bar worden de lekkerste cocktails bereid.

Lidl

In het voormalige drukkerij gedeelte van het Slaakhuys bevindt zich het allereerste Lidl filiaal in Nederland dat in een rijksmonument gevestigd is. Dankzij het prachtige resultaat van de restauratie en renovatie door Frame, behoorde dit filiaal dan ook tot een van de zeven genomineerden voor de titel van ‘mooiste supermarkt van Nederland’.

Facts & Figures

LEES MEER