LeMoore Design Boutique Hotel Brielle
LeMoore Design Boutique Hotel Brielle

Begin 2020 opent, onder de rook van Rotterdam, in het centrum van Brielle het prachtige kleinschalige design boutique hotel: LeMoore.

Het hotel is gehuisvest in een monumentaal pand, middenin het historische centrum van Brielle, dat op steenworp afstand van de A15 en Rotterdam ligt. Mede dankzij de centrale ligging, de sublieme inrichting en de hoogwaardige kwaliteit van het hotel, leent het zich perfect voor zowel zakelijke als toeristische verblijven. LeMoore zal over twaalf hotelkamers, bar, lobby en een sfeervolle stadstuin beschikken.

Facts & Figures

LEES MEER
OUDE WAL HOOGVLIET
Nieuwbouw op Oude Wal in Rotterdam Hoogvliet

Op de locatie Oude Wal in Rotterdam Hoogvliet werkt Frame Vastgoed voor eigen portefeuille aan een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling met een divers programma. Frame investeert in de nieuwbouw van circa 50 ruime huurappartementen met in de plint buurtvoorzieningen in de vorm van verschillende soorten winkelruimten. Een ondergrondse stallingsgarage waar bewoners kunnen parkeren behoort tevens tot het programma.

De te ontwikkelen nieuwbouw, naar het ontwerp van architect Jeroen Hoorn, is van een duurzame en hoogwaardige kwaliteit. De beoogde winkels sluiten aan op de economische behoefte van de wijk (Nieuw Engeland), zijn kleinschalig en corresponderen met de bestaande winkels. De huurappartementen zijn gericht op de woonwensen van Hoogvliet en zijn door de ruime omvang toekomstbestendig en duurzaam aanpasbaar. Frame heeft reeds een langjarig huurcontract met een huurder afgesloten.

Jeroen Hoorn heeft een mooi alzijdig bouwblok, bestaande uit een plint met op de hoek een terugspringend torentje, ontworpen. De gedachte is dat de gevels worden opgetrokken uit gemetselde kaders in baksteen en in soortgelijke kleur als de omliggende gebouwen. Hiermee ontstaat een vanzelfsprekende aansluiting met de omgeving. De gevel maakt de architectuur minder gesloten. De plint krijgt dezelfde lengte als de oude bebouwing en reflecteert daarmee exact de lengte van het blok ertegenover. Bijgaande impressie laat het effect van het gebouw in zijn omgeving zien.

Facts & Figures

LEES MEER
PORSCHE CENTRUM ROTTERDAM
Nieuwe vestiging Porsche Centrum Rotterdam

Direct aan de A20 in de Rotterdamse Spaanse Polder (Schuttevaerweg) ontwikkelt Frame Vastgoed een nieuwe spectaculaire vestiging van Porsche Centrum Rotterdam. Frame heeft hiertoe een langjarige huurovereenkomst met Pon Luxury Cars getekend. De nieuwe vestiging wordt gecombineerd met exclusieve showrooms voor twee andere luxe automerken van Pon Luxury Cars, betreffende Bentley en Lamborghini.

Prominente zichtlocatie

Het eerder door Frame aangekochte jaren-80-gebouw bevindt zich op een prominente zichtlocatie aan de A20; een plek waarlangs wekelijks zo’n 700.000 voertuigen passeren. Het pand wordt naar verwachting vanaf november 2018 verbouwd tot het nieuwe Porsche Centrum Rotterdam en wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 opgeleverd. Daarmee zal Porsche Centrum Rotterdam de huidige locatie aan de Autostrada verlaten.

Facts & Figures

LEES MEER
Bay House & Rijnhaven District
Bay House Concierge Residential Living

De kwalitatieve transformatie die Katendrecht de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zet des te sterker voort met de realisatie van ons grootse project Bay House Concierge Residential Living. Hiermee zal het Rijnhaven District – waar wij onze ontwikkeling aan de Rijnhavenkade op Katendrecht onder scharen – een kosmopolitische centrumlocatie aan de Nieuwe Maas worden waar het buitengewoon prettig wonen, werken, verblijven én recreëren is.

Luxe appartementen

De circa 88 luxe appartementen van Bay House zijn van ongekend hoog niveau; niet alleen waar het om bouwstijl en materialen gaat, maar bovendien vanwege het bijbehorende on-Nederlandse serviceniveau. Bay House is high-end ten top. Ook de selectieve manier waarop Frame het winkel- en horeca aanbod tot stand brengt, waarbij luxe en kwaliteit de boventoon voeren, sluit hier naadloos op aan.

Hotel & Design

Het Rijnhaven District wordt met de komst van diverse designerwinkels, exclusieve horeca, een vernieuwde Jumbo supermarkt en een luxury lifestyle brand hotel (met rooftop bar) van Accor Hotels een nieuwe place to be met internationale aantrekkingskracht. Niet voor niets krijgt Rotterdam hier met de komst van het Duitse designwarenhuis Stilwerk de primeur in de Benelux.

Facts & Figures

LEES MEER
De Societeit
Ons kantoor

In het nabij Rotterdam gelegen Brielle prijkt het elegante hoofdkantoor van Frame Vastgoed. Het rijksmonument – dat de naam De Sociëteit draagt – stamt uit 1520 en deed van 1838 tot 2002 dienst als het kantongerecht van Brielle, waarna het tot 2013 diende als een van de zittingsplaatsen van de sector kanton van de rechtbank Rotterdam.

Transformatie

Aan de transformatie van De Sociëteit is een intensieve restauratie en renovatie voorafgegaan. Met specialistisch bouwkundig vakmanschap en door het uitvoeren van gedetailleerd bouwhistorisch onderzoek, heeft Frame Vastgoed dit rijksmonument een hoogwaardige herbestemming gegeven. De authentieke elementen waarover een eeuwenoud gebouw als dit beschikt, hebben wij zo veel mogelijk in stand gelaten en hersteld.

Wie nu binnenstapt in ons kantoor, ervaart de perfecte balans tussen gewaarborgde authenticiteit en hedendaagse luxe. Als specialist in renovaties en restauraties, fungeert De Sociëteit dan ook als representatief visitekaartje voor ons bedrijf.

Facts & Figures

LEES MEER
Het Slaakhuys
De veelzijdigheid van het Slaakhuys

Aan de rand van Kralingen en met de bruisende binnenstad van Rotterdam om de hoek herrijst het welbekende Slaakhuys. Sinds de voltooide wederopbouw – naar het ontwerp van architect Jo Vegter – in 1955 heeft het Slaakhuys vele functies gekend. Van redactie en drukkerij voor een landelijk dagblad tot snookercentrum en atelierruimte voor kunstenaars.

‘Tribute by Marriott’ hotel

Na jaren van leegstand en verwaarlozing, geeft Frame Vastgoed het Slaakhuys haar glans terug in de vorm van een boutiquehotel met 74 hotelkamers. Het hotel komt onder het Tribute Portfolio label van Marriott Hotels te vallen. Deze luxe hotelformule biedt hotelgasten een fenomenaal serviceniveau.

High dining & cocktails

Voor een avondje high dining en cocktails nippen kunt u binnenkort ook uitstekend bij het nieuwe Slaakhuys terecht; met het bijbehorende restaurant en de bar krijgt Rotterdam er een nieuwe hotspot bij.

Facts & Figures

LEES MEER