Frame Vastgoed heeft haar belang in de projecten op Katendrecht verkocht.

Frame Vastgoed, initiatiefnemer, aanjager, aandeelhouder en ontwikkelaar van ‘The View of Rotterdam’ heeft haar belang in de projecten op Katendrecht verkocht.

Samen met de gemeente Rotterdam, mede-ontwikkelaars en -investeerders, ondernemers van Katendrecht en betrokken ontwerpers en adviseurs is de afgelopen jaren intensief gewerkt aan de visie en kaders voor een spraakmakende gebiedsontwikkeling rond de Rijnhaven. Dit met als doel bij te dragen aan een voor Rotterdam vernieuwend en onderscheidend aanbod van woningen (waaronder Bay House) en hoogwaardige stedelijke voorzieningen.

Frame Vastgoed heeft sinds 2015 zich gericht op het verbeteren van de publieke ruimte rond de Rijnhaven, het Park Rijnhaven, het verbinden van de Afrikaanderwijk, het ontrafelen van infrastructurele knopen en de vernieuwing van Metrostation Rijnhaven. Daarnaast heeft Frame geïnvesteerd in de komst van publieke trekkers, bijzondere voorzieningen, verregaande hospitality en keuzevrijheid binnen het woningaanbod (Bay House). Dit om een aantrekkelijk centrum op Zuid te creëren met de rivier de Maas als verbindende factor van Rotterdam; ‘stad op twee oevers’.

Het was, is en blijft een kwestie van een lange adem en veel overtuigingskracht. Nu de bouw van ‘The View’ gevorderd is, is het voor Frame een goed moment om het project over te dragen. Frame zal blijven investeren in de ontwikkeling van de stad Rotterdam, ook rondom de Rijnhaven.