Unieke tender gestart voor exploitatie van LeMoore Design Boutique Hotel & Restaurant in Brielle

Frame Vastgoed biedt horeca en hospitality professionals een ‘once in a lifetime opportunity’: zij krijgen de kans om medio 2019 het dan kant-en-klare LeMoore Design Boutique Hotel & Restaurant in Brielle te gaan runnen. Middels een tender zoekt Frame naar de perfecte exploitanten voor dit nieuwe exclusieve hotel onder de rook van Rotterdam.

Op dit moment werkt Frame aan de verbouwing van het aangekochte monumentale pand aan de Voorstraat in Brielle, waarin voorheen Hotel de Nymph gevestigd was. Het gebouw wordt getransformeerd tot een kleinschalig design boutique hotel met negen kamers (waarvan zeven suites), een restaurant met private diner, bar, lobby en sfeervolle stadstuin. Het hotel inclusief restaurant wordt ‘turnkey’ opgeleverd; volledig gereed voor alle high-end hospitality/hotel en restaurant services.

‘Dat laatste is precies wat deze tender zo uniek maakt. Naar mijn weten heeft een dergelijke mogelijkheid voor horeca professionals zich niet eerder voorgedaan in Nederland. Bovendien wordt LeMoore niet zomaar een hotel, het wordt verbouwd en ingericht met behoud van authentieke details en een groot gevoel voor design, passend bij de charme van een vestingstad als Brielle. Voor het interieurontwerp werken wij samen met interieur designer Madelon Overeijnder van Design Unlimited. Zij heeft veel ervaring met het inrichten van monumentale panden en verrast telkens weer met de prachtigste resultaten’, vertelt Susanne Reimering, directeur Hospitality Services bij Frame Vastgoed.

Voor de exploitatie van Hotel LeMoore wordt naar een stijlvolle gastvrouw (of heer) gezocht en een sublieme chef-kok die niet kunnen wachten hun grote passie voor gastvrijheid vorm te geven in een eigen hotel-/restaurantbedrijf. ‘Op deze manier willen wij een ervaren souschef die al tijdenlang droomt van zijn eigen restaurant, maar niet over de benodigde middelen beschikt, de kans bieden zijn langgekoesterde droom te verwezenlijken’, licht Reimering toe.

Naar verwachting opent LeMoore Design Boutique Hotel & Restaurant haar deuren medio 2019. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en het inschrijfformulier voor deze tender terecht op: lemoore.nl. De inschrijftermijn sluit op 15 november 2018.