Frame Vastgoed is trots te melden dat haar project Slaakhuys is genomineerd voor de Rotterdam Architectuurprijs 2019.

Uit de 47 inzendingen behoort het Slaakhuys tot één van de tien genomineerden. Het publiek kan vanaf nu stemmen op zijn of haar favoriet.

Meteen uw stem uitbrengen? Klik dan op deze link.

In samenwerking met architect Jeroen Hoorn heeft Frame Vastgoed als belegger en ontwikkelaar het Slaakhuys na jaren van leegstand de glans die zij verdient teruggegeven. Het welbekende rijksmonument fungeerde ooit als redactie en drukkerij van dagblad het Vrije Volk en behoort sinds oktober 2019 tot een van Rotterdams nieuwste hotspots. The Slaak Rotterdam is nu een luxe boutiquehotel dat 74 kamers telt en is met restaurant & bar Didot34 ook een aanwinst voor Rotterdam en iedereen die er geen hotelgast is.

In april 2018 opende in het voormalige drukkerij gedeelte van het Slaakhuys het allereerste Lidl filiaal in Nederland dat in een rijksmonument gevestigd is. Deze supermarkt werd eerder genomineerd voor de titel van ‘mooiste supermarkt van Nederland’.

De Rotterdam Architectuurprijs zet jaarlijks de beste gebouwen van de stad in de spotlights. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van de gemeente Rotterdam, georganiseerd door Architectuur Instituut Rotterdam (AIR). De beste gebouwen worden bekroond met de RAP-juryprijs en de RAP-publieksprijs, die bestemd zijn voor de winnende teams van opdrachtgever, ontwerper en bouwer.

Uit de 47 inzendingen heeft de jury tien bouwwerken – waaronder het Slaakhuys – geselecteerd die voor beide prijzen in aanmerking komen. Van 1 november tot en met 1 december kan iedereen die de architectuur van Rotterdam een warm hart toedraagt, stemmen voor de RAP-publieksprijs.

Vindt u ook dat het Slaakhuys de RAP-publieksprijs moet winnen? Breng dan nu uw stem uit!