Frame gaat samenwerking met Q-Park aan

Q-Park en Frame Vastgoed hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten omtrent de realisatie, exploitatie en het beheer van meer dan 1000 parkeerplaatsen in het Rijnhaven District.

Met deze overeenkomst verbindt Q-Park zich aan de investeringen en doelstellingen van Frame om langjarig en duurzaam partner en dienstverlener te zijn voor gasten, ondernemers en bewoners in het Rotterdamse Rijnhaven District. Q-Park onderstreept hiermee haar rol als mobiliteitspartner voor Rotterdam en zijn gasten op de Kop van Zuid.

De bouwwerkzaamheden aan de Brede Hilledijk worden vanaf 1 oktober 2017 hervat om in fasen tot 2021 de verschillende gebouwen in het Rijnhaven District te realiseren. De diverse ondergrondse parkeergarages zullen gelijktijdig met de oplevering en ingebruikname van deze gebouwen openen.

Aan deze samenwerking is een lange en zorgvuldige voorbereiding voorafgegaan, met als doel een optimaal serviceproduct voor onze klanten te realiseren. Frame is dan ook trots op haar partnership met Q-Park.