High-end living op Katendrecht in Rotterdam

Een beetje Rotterdammer hoeven we niet te vertellen over de enorme kwalitatieve transformatie die Katendrecht de afgelopen jaren heeft ondergaan. Maar het beste moet nog komen: met Bay House wordt de entree van Katendrecht dé high-end parel van de stad.

Het Rijnhaven District - waar Frame de ontwikkeling van de Rijnhavenkade op Katendrecht onder schaart - wordt spectaculair uitgebreid met Bay House. Zo komen er circa 200 luxe appartementen, een vijfsterrenhotel met 200 kamers, een superieur horeca-aanbod, diverse designerstores en exclusieve boetiekjes.

De waterfrontlocatie van Bay House biedt het mooiste uitzicht van de binnenstad van Rotterdam. Sensationeel zelfs, wat ook geldt voor het veiligheids- en serviceniveau dat bij de appartementen inbegrepen zit. Daarbij gaat het om full service zoals we die in Nederland nog niet kennen.

Nog een primeur voor Nederland is de vestiging van Stilwerk in het Rijnhaven District. In het monumentale koffiepakhuis Santos - dat gerestaureerd wordt - zal dit Duitse designwarenhuis zijn intrek nemen, waarmee Rotterdam Stilwerks eerste locatie in de Benelux is. Tegelijkertijd vormt Stilwerk een welkome aanjager voor nog meer gerenommeerde design- en brandstores in het Rijnhaven District.

De verkoop van Bay House is reeds gestart. Meer weten over Bay House? Klik dan hier.