Frame debuteert als exposant op Masters of LXRY 2018

Frame Vastgoed zal van 6 t/m 10 december 2018 als exposant op de befaamde Masters of LXRY in de Amsterdamse RAI aanwezig zijn.

Met haar debuut dit jaar op de Masters of LXRY ziet zij een uitgelezen kans om zichzelf en haar projecten, waaronder het nieuwe Porsche Centrum Rotterdam, het Slaakhuys, Bay House en het Rotterdamse Rijnhaven District, internationaal op de kaart te zetten.

Op de stand van Frame zal de aandacht met name uitgaan naar de ontwikkeling van het Rijnhaven District en Bay House. De bezoekers van de Masters of LXRY zullen als geen ander de luxe die het Rijnhaven District aan de stad gaat toevoegen kunnen waarderen en krijgen op de beurs de gelegenheid om alvast te proeven van de sfeer die dit Rotterdamse high-end district gaat kenmerken.

De Genius Edition van de Masters of LXRY staat dit jaar in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en ontwerpen. Deze zeventiende editie is daarmee nog internationaler en eigentijdser van opzet dan ooit tevoren. Het is dan ook de grootste editie tot nu toe, op meer dan 42.500 m² wordt het beste van het beste getoond dankzij de genieën van 2018: uitblinkers, merken en bedrijven die opvallen in hun vakgebied. Frame is trots hier deel van uit te maken. De voorbereidingen om een fantastische stand neer te zetten zijn dan ook in volle gang.

Mocht u de Masters of LXRY gaan bezoeken, dan vindt u Frame in de Europahal (stand nummer 7). Wij drinken graag een glas champagne met u aan onze gezellige bar.

Openingstijden Masters of LXRY:

  • Donderdag 6 december 20.00 tot 01.00 uur (invite only)
  • Vrijdag 7 december 13.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag 8 december 12.00 tot 22.00 uur
  • Zondag 9 december 11.00 tot 21.00 uur
  • Maandag 10 december 12.00 tot 19.00 uur (Business Monday)

Kaarten zijn nu hier te koop.