FRAME SPONSORT DAMES 1 HV VICTORIA
Frame Vastgoed is de komende twee jaar shirtsponsor van Dames 1 van Hockey Vereniging Victoria.

Met het shirtsponsorschap van Dames 1 van de Rotterdamse Hockey Vereniging Victoria, spelend in de Nederlandse Hoofdklasse seizoen 2019-2020 en 2020-2021, investeert Frame in de stad en wil zij haar maatschappelijke betrokkenheid tonen. Frame was al sponsor en lid van de Victoria Business Club, maar wil met de uitbreiding een extra impuls geven aan het team.

Als Rotterdams bedrijf vindt Frame het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de sport; Rotterdam is vorig jaar nota bene uitgeroepen tot Sportgemeente van het jaar. De dames van HV Victoria zijn afgelopen seizoen kampioen geworden en keerden daarmee voor het eerst sinds 2005 terug op het hoogste Nederlandse podium, de Hoofdklasse. Een geweldige prestatie, waardoor Frame dan ook met veel trots dit sponsorschap aangaat.

HV Victoria vierde onlangs haar 120-jarig bestaan en maakt zich op voor een veelbelovend seizoen. Frame wenst de dames veel succes en kijkt uit naar de wedstrijden!

LEES MEER
Stilwerk Rijnhaven District
Stilwerk vestigt zich definitief in Rijnhaven District

Het Duitse designwarenhuis Stilwerk heeft aangekondigd zich definitief te vestigen in het monumentale Santos pakhuis in het Rotterdamse Rijnhaven District.

Dit maakte Stilwerk tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst in Hamburg bekend. Het voormalige koffiepakhuis Santos wordt getransformeerd tot een onderscheidend totaalconcept met designwinkels, coworking space, serviced apartments en food concepts. Het totaaloppervlak van circa 8000 m2 zal zo’n 3500 m2 aan winkelruimte omvatten.

Het imposante Santos gebouw krijgt een kroon op het dak door een zwevende gouden laag toe te voegen. Architecten van dit project zijn Renner Hainke Wirth Zirn Architekten en Wessel de Jonge architecten. Architect Karin Renner over Stilwerk Rotterdam: ‘Katendrecht ontwikkelt zich snel. Voor Hamburg is Stilwerk 20 jaar geleden een belangrijke pionier op het gebied van stedelijke ontwikkeling geweest. Santos in Rotterdam is een prachtig monumentaal pand dat we omarmen en dat tegelijkertijd een bestemming krijgt in deze moderne tijd. We houden ervan om oud en nieuw te verenigen, zodat een mooi contrast en dialoog ontstaat tussen historisch en modern design.’

Stilwerk is naast Gassan Diamonds de tweede grote naam die Frame Vastgoed bekend kan maken met betrekking tot het retail aanbod in het Rijnhaven District. Naar verwachting wordt in de zomer van 2019 gestart met de bouwwerkzaamheden in Santos en zal Stilwerk begin 2021 haar deuren openen.

Foto: Stilwerk in Berlijn

LEES MEER
GROOT ONDERHOUD HUURWONINGEN IJSSELMONDE
Frame investeert in groot onderhoud huurwoningen IJsselmonde

Frame Vastgoed heeft Van der Meulen Vastgoedzorg opdracht gegeven voor het groot onderhoud van haar huurwoningen in IJsselmonde Rotterdam.

Het gaat om de huurwoningen van het appartementencomplex Kerkedijk. Dit complex bestaat uit vijf gebouwen met elk 22 appartementen (sociale verhuur en vrije sector) en ligt in een groene, veilige omgeving. De appartementen van Kerkedijk betreffen drie- en vierkamerwoningen in drie verschillende typen.

De onderhoudswerkzaamheden omvatten onder meer het vervangen van ramen en deuren, het repareren van beton en het aanpakken van het algehele schilderwerk. Op deze manier wil Frame het woongenot van de bewoners van Kerkedijk optimaliseren en hen een prettige leefomgeving bieden.

De projectrealisatie is inmiddels gestart. Naar verwachting zullen de werkzaamheden circa 40 weken duren.

LEES MEER
Designhotel naast nieuw Porsche Centrum Rotterdam
Frame Vastgoed ontwikkelt designhotel naast nieuw Porsche Centrum Rotterdam

Frame Vastgoed heeft plannen voor een nieuw te bouwen designhotel naast het nieuwe Porsche Centrum Rotterdam, direct aan de A20 in de Rotterdamse Spaanse Polder.

Het hotelplan telt circa 150 hotelkamers en een zakelijk meetingpoint met congres-, evenement- en vergaderfaciliteiten. Met deze investering verstevigt Frame de kwaliteit van de plek waar het nieuwe Porsche Centrum wordt ontwikkeld en de entreezone van de Spaanse Polder.

Frame is hiermee de volgende investeerder die laat zien potentie toe te dichten aan de A20 zone aan de noordzijde van Rotterdam. Ook de zichtbare grotere investeringen in de Van Nelle Fabriek en de Groothandelsmarkt bevestigen het succes van de aanhoudende inspanningen door betrokken ondernemers en de gemeenten Rotterdam en Schiedam met als doel het huisvestingsklimaat van de Spaanse Polder op niveau te brengen.

Frame zal naar verwachting in 2020 starten met de bouw van het designhotel.

LEES MEER
The Box | Bay House
Living in Bay House’s ‘heart of glass’

Tijdens de Masters of LXRY heeft Frame Vastgoed het meest spectaculaire penthouse van Bay House onthuld: The Box. The Box vormt het extravagante middelpunt van Bay House en is met een oppervlak van circa 1.000 vierkante meter en imposante verdiepingshoogte tot wel 12 meter de grootste en meest spectaculaire woonbeleving van Rotterdam en omstreken.

The Box is volledig naar eigen wens in te delen. Ter illustratie laten wij met het ontwerp van interior designer Robert Kolenik hier een van de vele mogelijkheden zien.

The Box is voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Exclusiviteit in grootte, in hoogte, in design en in originaliteit. Van The Box bestaat er maar één in de wereld, unieker wordt het niet. Wonen in The Box, is wonen in ‘the heart of glass’ van Bay House.

Alle specificaties en artist impressions zijn hier te bekijken.

LEES MEER
Partnership R365|Christie’s International Real Estate
Frame gaat samenwerking aan met R365|Christie’s International Real Estate

Sinds 1 december 2018 werken Frame Vastgoed en R365|Christie’s International Real Estate samen ten behoeve van de verkoop van Bay House.

Op 7 juli 2018 ging Frame van start met de verkoop van Bay House; luxe appartementen in het Rotterdamse Rijnhaven District. Na een succesvolle periode waarin Frame bijna driekwart van de appartementen heeft verkocht, hebben Frame en het gerenommeerde en internationaal georiënteerde R365|Christie’s International Real Estate besloten hun krachten te bundelen voor het vervolgtraject.

Met het internationale bereik van R365|Christie’s International Real Estate en de expertise in het topsegment van real estate professional Leslie de Ruiter, wordt beoogd een nog grotere doelgroep aan te spreken voor Bay House en andere projecten in de toekomst. Door deze samenwerking is Bay House inmiddels ook op Funda verschenen.

LEES MEER
Frame op Masters of LXRY 2018
Frame debuteert als exposant op Masters of LXRY 2018

Frame Vastgoed zal van 6 t/m 10 december 2018 als exposant op de befaamde Masters of LXRY in de Amsterdamse RAI aanwezig zijn.

Met haar debuut dit jaar op de Masters of LXRY ziet zij een uitgelezen kans om zichzelf en haar projecten, waaronder het nieuwe Porsche Centrum Rotterdam, het Slaakhuys, Bay House en het Rotterdamse Rijnhaven District, internationaal op de kaart te zetten.

Op de stand van Frame zal de aandacht met name uitgaan naar de ontwikkeling van het Rijnhaven District en Bay House. De bezoekers van de Masters of LXRY zullen als geen ander de luxe die het Rijnhaven District aan de stad gaat toevoegen kunnen waarderen en krijgen op de beurs de gelegenheid om alvast te proeven van de sfeer die dit Rotterdamse high-end district gaat kenmerken.

De Genius Edition van de Masters of LXRY staat dit jaar in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en ontwerpen. Deze zeventiende editie is daarmee nog internationaler en eigentijdser van opzet dan ooit tevoren. Het is dan ook de grootste editie tot nu toe, op meer dan 42.500 m² wordt het beste van het beste getoond dankzij de genieën van 2018: uitblinkers, merken en bedrijven die opvallen in hun vakgebied. Frame is trots hier deel van uit te maken. De voorbereidingen om een fantastische stand neer te zetten zijn dan ook in volle gang.

Mocht u de Masters of LXRY gaan bezoeken, dan vindt u Frame in de Europahal (stand nummer 7). Wij drinken graag een glas champagne met u aan onze gezellige bar.

Openingstijden Masters of LXRY:

LEES MEER
NIEUWBOUW OUDE WAL HOOGVLIET
Frame ontwikkelt nieuwbouw op Oude Wal in Rotterdam Hoogvliet

Op de locatie Oude Wal in Rotterdam Hoogvliet werkt Frame Vastgoed voor eigen portefeuille aan een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling met een divers programma. Frame investeert in de nieuwbouw van circa 50 ruime huurappartementen met in de plint buurtvoorzieningen in de vorm van verschillende soorten winkelruimten. Een ondergrondse stallingsgarage waar bewoners kunnen parkeren behoort tevens tot het programma.

De te ontwikkelen nieuwbouw, naar het ontwerp van architect Jeroen Hoorn, is van een duurzame en hoogwaardige kwaliteit. De beoogde winkels sluiten aan op de economische behoefte van de wijk (Nieuw Engeland), zijn kleinschalig en corresponderen met de bestaande winkels. De huurappartementen zijn gericht op de woonwensen van Hoogvliet en zijn door de ruime omvang toekomstbestendig en duurzaam aanpasbaar. Frame heeft reeds een langjarig huurcontract met een huurder afgesloten.

Jeroen Hoorn heeft een mooi alzijdig bouwblok, bestaande uit een plint met op de hoek een terugspringend torentje, ontworpen. De gedachte is dat de gevels worden opgetrokken uit gemetselde kaders in baksteen en in soortgelijke kleur als de omliggende gebouwen. Hiermee ontstaat een vanzelfsprekende aansluiting met de omgeving. De gevel maakt de architectuur minder gesloten. De plint krijgt dezelfde lengte als de oude bebouwing en reflecteert daarmee exact de lengte van het blok ertegenover. Bijgaande impressie laat het effect van het gebouw in zijn omgeving zien.

Samengevat is het te realiseren beoogde nieuwbouwprogramma als volgt:

LEES MEER
Nieuw Porsche Centrum Rotterdam
Frame Vastgoed ontwikkelt nieuwe spectaculaire vestiging van Porsche Centrum Rotterdam

Frame Vastgoed heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Pon Luxury Cars voor een nieuwe vestiging van Porsche Centrum Rotterdam, direct aan de A20 in de Rotterdamse Spaanse Polder. Deze wordt gecombineerd met exclusieve showrooms voor twee andere luxe automerken van Pon Luxury Cars, betreffende Bentley en Lamborghini.

Daarmee zal Porsche Centrum Rotterdam de huidige locatie aan de Autostrada verlaten. Frame is al geruime tijd eigenaar van de locatie langs de A20 en presenteert vol trots de plannen die zij in samenwerking met Pon Luxury Cars heeft ontwikkeld. Zo vertelt Paul John de Jong, Directeur Ontwikkeling bij Frame: ‘Het afronden van deze overeenkomst is voor ons de definitieve erkenning van onze visie voor deze plek. Wij herkennen ons in het ondernemerschap van Pon om deze locatie op een vooruitstrevende manier aan te pakken. Wij zijn hier heel trots op en verwachten dat het een enorme impuls voor het gebied zal zijn. Een gebied waar wij langjarig in investeren.’

De komst van Pon Luxury Cars naar de Spaanse Polder is een volgende belangrijke stap voor de opwaardering van dit gebied. Gebiedsmanager Spaanse Polder, Jean-Paul Andela, reageert dan ook zeer verheugd namens de gemeente Rotterdam: ‘De keuze van Pon voor deze locatie is voor ons een bevestiging van de aanhoudende inspanningen van de gemeenten Rotterdam en Schiedam en betrokken ondernemers om het huisvestingsklimaat van de Spaanse Polder op het niveau te brengen dat het verdient. Deze plek heeft voor Rotterdam altijd al een markante positie ingenomen, we zijn blij dat dit in een modern jasje kan worden voortgezet.’

Frame zal naar verwachting in november 2018 starten met de werkzaamheden voor de verbouwing van het circa 16.500 m² grote gebouw. De opening van het gebouw met de nieuwe showrooms van de luxe automerken wordt in het vierde kwartaal van 2019 verwacht.

LEES MEER
Meer nieuwsberichten