Professioneel en Betrokken

Frame Vastgoed is een risicodragende binnenstedelijke ontwikkelaar, belegger en serviceorganisatie die zich kenmerkt door professionaliteit, betrokkenheid en een specialisatie in duurzame en stedelijke woonmilieus. Wij transformeren leegstaande kantoorpanden, restaureren monumenten en realiseren nieuwe woon- en winkelgebieden binnen een full service leefomgeving. Dit doen wij voornamelijk in de regio Rotterdam.

In samenwerking met onze stakeholders werken wij aan de binnenstedelijke opgave van Rotterdam. In onze visie ontwikkelt de stad zich tot een levendig en prettig nieuw woon- en winkelgebied waarin full service en een internationale woonbeleving de kernwaarden zijn.

Een lichtend voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van het Rotterdam Rijnhaven District, al bestaat onze gevarieerde stedelijke portefeuille ook uit diverse retail en (sociale) huur- en koopwoningen in zowel het midden als hoge segment. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van monumenten.

Onze betrokkenheid schuilt in het feit dat wij niet alleen ontwikkelaar, maar ook belegger zijn. Hierdoor blijven wij voor de lange termijn gecommitteerd aan onze gebieden en projecten. Frame hecht grote waarde aan een hoge klantgerichtheid voor haar huurders. Daarom voorzien wij vanuit eigen beheer in services als onderhoud en schoonmaak. Dit doen wij met onze serviceonderneming Frame Services.

Hart voor Rotterdam

Onze aanpak wordt mede gevormd vanuit onze aandacht voor de gebiedsgerichte benadering van de publieke ruimte, groen, kantoren, winkels en woningen. Die aandacht krijgt Rotterdam van ons door te bouwen wat nodig is, te renoveren wat beter verdient en te verduurzamen wat goed is.

Frame Vastgoed ontwikkelt met trots waar de bewoners van Rotterdam om vragen en houdt het vervolgens in stand. Het veelgehoorde cliché aangaande de Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen, maar poetsen’, is ons adagium. Op die manier kunnen de toekomstige stadsbewoners net zo goed – en meer – van de stad genieten als de Rotterdammers van nu.