Professioneel en Betrokken

Frame Vastgoed werkt samen met haar stakeholders aan de binnenstedelijke opgave van Rotterdam. In onze visie ontwikkelt Rotterdam zich tot een wereldstad van internationaal niveau. levendige en prettige woonstad met bijzondere stedelijke voorzieningen waarin full service en een internationale woonbeleving de kernwaarden zijn.

Een lichtend voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van het Rotterdam Rijnhaven District. Frame heeft aan de wieg gestaan van de visie voor 'De Pols' van Katendrecht en het Rondje Rijnhaven, beter bekend als het Rotterdam Rijnhaven District. Verder bestaat onze gevarieerde stedelijke portefeuille ook uit Hotels, Retail- en kantoorvastgoed- en (sociale) huur- en woningen in zowel het midden als hoge segment. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het restaureren en (het-) programmeren van (Rijks-)monumenten.

Onze betrokkenheid schuilt in het feit dat wij niet alleen ontwikkelaar, maar ook belegger zijn. Hierdoor blijven wij voor de lange termijn gecommitteerd aan gebieden en projecten. Frame hecht grote waarde aan een hoge klantgerichtheid voor haar huurders. Ontwikkelingen binnen Frame worden vanuit de huurder (-s)geïnitieerd en gerealiseerd. Om diversiteit van de stad te bevorderen zijn wij voorstander van multi tenant gebouwen. Belangrijk daarin is onze zelfstandigheid ten aanzien van beheer in services, onderhoud en schoonmaak. Dit doen wij met onze serviceonderneming Frame Services.

Hart voor Rotterdam

Onze aanpak wordt mede gevormd vanuit onze aandacht voor de gebiedsgerichte benadering van de publieke ruimte, groen, kantoren, winkels en woningen. Die aandacht krijgt Rotterdam van ons door te bouwen wat nodig is, te renoveren wat beter verdient en te verduurzamen wat goed is.

Frame Vastgoed ontwikkelt met trots waar de bewoners van Rotterdam om vragen en houdt het vervolgens in stand. Het veelgehoorde cliché aangaande de Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen, maar poetsen’, is ons adagium. Op die manier kunnen de toekomstige stadsbewoners net zo goed – en meer – van de stad genieten als de Rotterdammers van nu.